Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αρχιλοχία Θεόδωρου Σκίνδρη


Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την ηθική σας στήριξη, μετά και την επίσημη ανακοίνωση μου, για την υποψηφιότητα μου στο δήμο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, σκοπός μου είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί ,για μια νέα σελίδα στον τόπο, Στόχος μου η ομόνοια η αγάπη και η συνεργασία, που θα αποφέρει καρπούς, Σκοπός μου η συνεργασία με ανθρώπους νέους δυναμικούς με όρεξη για δουλεία και όχι για θέση και αξιώματα, Δεν βάζουμε ταμπέλα πολιτικών κόμματων, βάζουμε μπροστά νέες ιδέες σωστές με μέλημα μου το διάλογο με τους πολίτες και ιδιαίτερα ,με το μέλλον του τόπου που είναι τα παιδιά μας.

Κάνω ανοικτή πρόσκληση ,σε όλες και όλους που θέλουν να αλλάξουμε προς το καλύτερο το ιστορικό ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ μας ευχαριστώ θερμά για όλα, ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.