Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Το πρόσωπο της χρονιάς των Εφέδρων

Η Εφεδρεία είναι στην κυριολεξία όλη του η ζωή. Ο λόγος για τον Εφ. Ανθυπολοχαγό (ΠΖ) Μιχάλη Φωκά από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας.  

Δίνει τα πάντα για την ιδέα της Εφεδρείας την οποία προωθεί με όποιο τρόπο μπορεί. Θα τον συναντήσει κανείς πάντα πρώτο σε ασκήσεις Εφέδρων, στις δραστηριότητες και στα γραφεία του Συνδέσμου. Εξαίρετος χαρακτήρας και άριστος επιστήμονας στα οικονομικά, ο Μιχάλης Φωκάς είναι στην κυριολεξία από μόνος του ένας ολόκληρος Σύνδεσμος. 

Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι τον γνωρίζουν και δεν είναι λίγοι αυτοί, από διάφορες περιοχές της χώρας που ασχολούνται με την Εφεδρεία, θεωρούν πως εάν κατά το 2017  που έχει χαρακτηριστεί από τον Πάνο Καμμένο ως έτος Εφεδρείας, αξίζουν κάποιοι να βραβευθούν για τη δράση τους, ανάμεσα τους πρέπει να είναι και ο Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Μιχάλης Φωκάς, τον οποίο δικαίως αποκαλούμε το πρόσωπο της χρονιάς των Εφέδρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.