Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

''Εισβολή'' από κατσίκια σε Μηχανοκίνητο Τάγμα


''Εισβολή'' από κατσίκια δέχθηκαν ασκούμενοι σε Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού που πραγματοποίησε άσκηση τις προηγούμενες ημέρες. ''Βροχή πολύ και χωρίς νάιλον τα σκηνάκια τα οποία στήσαμε και ξεστήσαμε 5 φορές και να έχεις και τα κατσίκια να εισβάλουν την ώρα της βολής'' μας ανέφεραν χαριτολογώντας στο kranosgr, στέλνοντας και την κατάλληλη φωτό από την άσκηση.


Πάντως όλα πήγαν καλά και δεν θρηνήσαμε ''θύματα'' από τους τετράποδους εισβολείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.