Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Υλοποίηση απόφασης Ελ.Συν. για διακοπή της Εισφοράς Αλληλεγγύης Αποστράτων/Συνταξιούχων (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Γραπτή Ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 6642/24-06-2017) προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας κατέθεσαν και συνυπέγραψαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Τομεάρχης Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής Έβρου και Αναπλ. Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, σχετικά με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για διακοπή της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων που είχε επιβληθεί στις κύριες συντάξεις που καταβάλλονται από το Δημόσιο Ταμείο, συμπεριλαμβανομένων και των συνταξιούχων προερχομένων εκ των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται στην Ερώτηση η εν λόγω απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχει δημιουργήσει τεράστια σύγχυση στο σύνολο των συνταξιούχων του Δημοσίου και των «Ειδικών Μισθολογίων» αναφορικά με τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν, όπως σχετικές αιτήσεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ατομικές ή ομαδικές προσφυγές στην Δικαιοσύνη κλπ.

Οι δύο Βουλευτές ρωτάνε μεταξύ άλλων τους αρμόδιους Υπουργούς αν θα υλοποιήσει η Κυβέρνηση την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προκειμένου να γνωρίζει των σύνολο των δικαιούχων συνταξιούχων εάν και σε ποιες ενέργειες θα πρέπει να προβεί.

Αναλυτικά η Γραπτή  Ερώτηση:


10112916 by kranosgr on Scribd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.