Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ενημέρωση από την ΕΑΑΣ Ημαθίας

Τo Τοπικό Συμβούλιο της Ημαθίας, καλεί τα Μέλη του να συμμετέχουν στις καθημερινές συναντήσεις αναψυχής στα Γραφεία/Εντευκτήριό μας. Οι χώροι είναι ανακαινισμένοι, ευχάριστοι και επαρκείς για όλους. «Μειονέκτημα» η απόλυτη εφαρμογή του ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. Οι συχνές μας συναντήσεις διευκολύνουν αφ’ ενός την αναψυχή σε δύσκολους καιρούς και αφ’ ετέρου την ανταλλαγή απόψεων και αλληλοενημέρωση στα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 


Πρόσφατα, Μέλη με οικογένειες και φίλους, απολαύσαμε μια εξαιρετική βραδιά (με πιτσόμπυρα να σημειωθεί), απολαμβάνοντας τις μουσικές της συναυλίας του Αλκίνοου Ιωαννίδη στην πλατεία Ρακτιβάν, από το Εντευκτήριό μας. Για ακόμη ισχυρότερη σύσφιξη δεσμών, ετοιμαζόμαστε για ένα βραδινό Συμπόσιο περί το 3ο δεκαήμερο του Ιουλίου στους χώρους της Θερινής ΛΑΦ. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν έγκαιρα.Για το Τοπικό Συμβούλιο,

Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος

Ανχης εα Ιωάννης Πανταζής, Γραμματέας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.