Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Το νεύμα του Ταξίαρχου Π. Καπραβέλου που έκανε τους Κιλκισιώτες να δακρύσουν

Ρίγη συγκίνησης στο Κιλκίς κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την επέτειο της μάχης του Κιλκίς - Λαχανά, που έχει μείνει στην ιστορία ως η φονικότερη ημέρα των Βαλκανικών πολέμων.

Μετά την καθιερωμένη παρέλαση και ενώ ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στον κεντρικό δρόμο του Κιλκίς για να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τη μαθητιώσα νεολαία και τα στρατευμένα παιδιά της πατρίδος μας που παρέλασαν ενώπιον των επισήμων, ένα νεύμα του Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Πάρι Καπραβέλου ήταν ικανό για να προκαλέσει συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκομένους.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, με ένα του νεύμα ο Ταξίαρχος Καπραβέλλος έδωσε εντολή και ελευθερώθηκε ο χώρος μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών της πόλης για να συγκεντρωθούν οι Κιλκισιώτες και μαζί με τις πολιτικές αρχές και τη στρατιωτική ηγεσία της περιοχής να ψάλλουν όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο.
''Ήταν κάτι το μοναδικό όπως μας μετέφεραν στο kranosgr συνάδελφοι από Κιλκίς που  κάλυπταν το ρεπορτάζ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Κιλκισιώτες θα θυμούνται για πάντα αυτή τη συγκλονιστική στιγμή''.

Ο φακός του καλού συναδέλφου και φίλου του kranosgr, Θεόφιλου Κυριακίδη έχει καταγράψει ξεχωριστές εικόνες τις οποίες με τη σειρά μας θα σας παρουσιάσουμε από τις λαμπρές εκδηλώσεις στην περιοχή.

Ως kranosgr, έχοντας καθημερινά επαφή με στελέχη από διάφορες περιοχές δεν περιμέναμε και κάτι το διαφορετικό από τη νέα Διοίκηση του σχηματισμού, η οποία ακολουθώντας πιστά το Δόγμα του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή για εξωστρέφεια και έχοντας την Ταξιαρχία σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες ευχάριστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.