Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Απολογισμός με ενδιαφέρον από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας Αντγο ε.α Σπ. ΤσιρώνηΠαραδίδει τα ηνία της ΕΑΑΣ Λάρισας, ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του μεγαλύτερου Θεσσαλικού παραρτήματος αποστράτων του Στρατού Ξηράς, Αντιστράτηγος ε.α Σπυρίδων Τσιρώνης.

Όπως δήλωσε στο kranosgr, μετά την οριστική του απόφαση να μη διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία του παραρτήματος της Λάρισας, διοργανώνει για αύριο Παρασκευή συγκέντρωση των μελών, με σκοπό την παρουσίαση απολογισμού του έργου του, την περίοδο (2014-2017).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μικρή δεξίωση στις 11 το πρωί στα γραφεία της Ενώσεως και θα ολοκληρωθεί με ομιλία του Προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.