Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

''Όλοι οι ρεμπέτες της Στρατιάς''


Όλοι οι ρεμπέτες όχι του ντουνιά όπως λέει ο στίχος αλλά της 1ης Στρατιάς, βρέθηκαν χθες βράδυ στη θερινή ΛΑΦ - Πισίνα του σχηματισμού, στη βραδιά ρεμπέτικου τραγουδιού που διοργάνωσε ο οικείος σχηματισμός.

Η πρωτοβουλία όπως μαθαίνουμε ανήκει στο Στρατηγό Διοικητή Δημόκριτο Ζερβάκη, ο οποίος είναι λάτρης του ρεμπέτικου τραγουδιού. Αν και ο ίδιος δεν παρευρέθηκε αφού προτίμησε όπως λένε οι πληροφορίες μας το ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα λόγω του καύσωνα, εντούτοις ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος από δικαιούχους που είχαν κλείσει από πολύ νωρίς τραπέζι.

Το πρόγραμμα καταπληκτικό από τα στελέχη της μπάντας της 1ης Στρατιάς που διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με τα ρεμπέτικα ακούσματά τους και ειδικά τους Ρουμάνους στρατιωτικούς της Seebrig, οι οποίοι με τα κινητά ανα χείρας αποθανάτιζαν το καλλιτεχνικό γεγονός.
Παραφωνία στην όλη βραδιά το χάος που επικρατούσε στο πάρκινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.