Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Η ''μάχη'' της ξαπλώστρας στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα


Όπως λέγονται τα καλά έτσι πρέπει να λέγονται και να γράφονται και τα άσχημα. 
Άσχημη εντύπωση προκάλεσε λοιπόν στο ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα το γεγονός ότι οι επισκέπτες που παίρνουν το κλειδί από την ομπρέλα και τις ξαπλώστρες από τους ναυαγοσώστες πληρώνοντας 1,5 ευρώ, θα πρέπει εάν το μεσημέρι πάνε για μισή ή για μία ώρα για φαγητό στο εστιατόριο να κλειδώσουν τις ξαπλώστρες και να επιστρέψουν το κλειδί στο προσωπικό. Και μετά το φαγητό όσοι θελήσουν να επιστρέψουν στις ξαπλώστρες τι θα πρέπει να κάνουν, να πληρώσουν ξανά το 1,5 ευρώ και να πάρουν άλλο κλειδί; 

Καταλαβαίνουμε ότι στο ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα πηγαίνουν αρκετοί επισκέπτες και πολλές φορές τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν ελεύθερες ξαπλώστρες. Αυτό δε σημαίνει όμως πως θα ρυθμίσουν τον τρόπο απόλαυσης της θάλασσας του καθενός. Ο επισκέπτης πληρώνει όπως προβλέπεται, κάθεται στην παραλία, πηγαίνει για μισή ώρα άντε το αργότερο για 45 λεπτά στο εστιατόριο και επιστρέφει στην πληρωμένη ομπρέλα του. Αρκετός χώρος υπάρχει και εάν θέλει η 1η Στρατιά ας διαθέσει κονδύλια για να αγοράσουν περισσότερες ξαπλώστρες. Χώρος υπάρχει υπέρ αρκετός. 

Ας διορθώσει λοιπόν αυτή τη μικρή αστοχία  η 1η Στρατιά για να μην χαλάσει η πραγματικά υπέροχη εικόνα που έχει δημιουργηθεί για ένα από τα καλύτερα στρατιωτικά θέρετρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.