Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

“Ναύτης” σεφ Σκαρμούτσος στην Διοίκηση Ταχέων Σκαφών

Τον Νοέμβριο του 2013 ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος αξιοποιώντας τους νόμους ουσιαστικά απαλλάχθηκε από την υποχρέωση στράτευσης. Τότε είχαμε “ρίξει την ιδέα” να κάνει μία εκπομπή στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Λαμίας όπου είχε κληθεί να παρουσιαστεί ή σε κάποια άλλη στρατιωτική μονάδα. Να μαγειρέψει για τους στρατεύσιμους και τα στελέχη.


Τέσσερα χρόνια μετά, δεν ξέρουμε πως και γιατί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το κάνει! Την περασμένη Κυριακή με το τηλεοπτικό Master Chef που προβάλλεται από το Star βρέθηκε στην Αμφιάλη και στη Διοίκηση Ταχέων Σκαφών. Εκεί όλη τη Κυριακή γυρίστηκε ένα από τα επεισόδια του παιχνιδιού. Οι διαγωνιζόμενοι και ο Σκαρμούτσος μαγείρεψαν για το προσωπικό που ήταν υπηρεσία την Κυριακή!


Όπως μας λένε από την Αμφιάλη το αποτέλεσμα της μαγειρικής εκπληκτικό. Χαλάλι η απαλλαγή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.