Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Όπου δεν φθάνουν οι άλλοι… Φθάνουν οι Στρατιωτικοί Ιατροί της Λήμνου (φωτο)


Το πρόβλημα της υγειονομικής κάλυψης των απομακρυσμένων χωριών του νησιού μας έχει αρχίσει του τελευταίους μήνες να γίνεται οξύτατο. Ο μικρός αριθμός των αγροτικών ιατρών έχει σαν αποτέλεσμα να αραιώσουν πλέον επικίνδυνα οι επισκέψεις τους και να μην καλύπτεται ούτε καν το θέμα της συνταγογράφησης,  έτσι ώστε αρκετοί ηλικιωμένοι που δεν έχουν την δυνατότητα της μετακίνησής τους στην Μύρινα, να αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμα και με την καθημερινή αγωγή τους.Στο μεγάλο αυτό αγκάθι ήρθαν να δώσουν λύση πάλι οι στρατιωτικοί ιατροί. Τις τελευταίες ημέρες κατόπιν εντολών της ιεραρχίας,  υγειονομικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον παθολόγο κ. Λούκα Θωμά, την ψυχολόγο κα Σταυροπούλου Ελένη και το οπλίτη οδοντίατρο κ. Κατσικάκη Απόστολο, επισκέπτονται τα απομακρυσμένα χωριά εξετάζοντας πολίτες και συνταγογραφόντας τους την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.Ήδη οι πρώτοι  κοινοτάρχες έχουν αποστείλει ευχαριστήρια δελτία τύπου. Ελπίζουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι ένοπλες δυνάμεις να συνεχίσουν να στηρίζουν τους ακρίτες μας.
Υ.Γ. Να  υπενθυμίσουμε εξάλλου ότι εδώ και μήνες το αγροτικό ιατρείο του Αγίου Ευστρατίου καλύπτεται από οπλίτη ιατρό που έχει διαθέσει ο στρατός ξηράς.Ακολουθεί  ευχαριστήριο από τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δάφνης κ. Αντώνης Μπουνας
«Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις προσωπικές μου ευχαριστίες αλλά και των κατοίκων της Δάφνης Λήμνου, στον Διοικητή της 88 ΣΔΙ Ταξίαρχο κ. Ρουμάνη Γρηγόριο στους γιατρούς, κ. Λούκα Θωμά παθολόγο, κα Σταυροπούλου Ελένη Ψυχολόγο και κ. Κατσικάκη Απόστολο Οδοντίατρο που για ακόμα μια φόρα είναι κοντά μας και μας στηρίζουν ενεργά»  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.