Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ -Δραστηριότητες Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣΗ Στρατιωτική Μουσική της ΑΣΔΥΣ, από τον Ιανουάριο έως και τον Μάιο 2017, συμμετείχε σε 140 δράσεις, ενδεικτικές των οποίων είναι οι παρακάτω:-Αποδόσεις τιμών στην Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
-Έπαρση και υποστολή Σημαίας στην Ακρόπολη και αλλαγή Φρουράς στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη.
-Εκδηλώσεις υποβολής διαπιστευτηρίων νέων πρεσβευτών στο Προεδρικό Μέγαρο.
-Στρατιωτικές εκδηλώσεις όπως παρελάσεις, ορκωμοσίες Νεοσύλλεκτων Οπλιτών, επιδόσεις ξιφών σε Αξιωματικούς, απονομές πτερύγων αλεξιπτωτιστών, ονομασίες Υποψήφιων Έφεδρων Αξιωματικών, κ.λπ.
-Τελετές έναρξης και λήξης στρατιωτικών αγώνων.
-Συναυλίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.