Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Θ με το Γεν. Διευθυντή του «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»Στο πλαίσιο των καθιερωμένων εθιμοτυπικών επισκέψεων και ανταλλαγής απόψεων με δημόσιες αρχές, υπηρεσιακούς παράγοντες, επιστημονικούς φορείς, επαγγελματικά σωματεία, ιδρύματα και επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της και μέλη του Δ.Σ, πραγματοποίησε στις 14 Ιουνίου 2017, συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Κλινικής - Ιδιωτικού Μαιευτηρίου Α.Ε «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» κ. Χρίστογλου Κων/νο.

Σκοπός της συνάντησης, υπήρξε η διερεύνηση, σε επίπεδο προθέσεων, της δυνατότητας συνεργασίας επί θεμάτων παροχής υγειονομικών υπηρεσιών, προς τις οικογένειες των μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Θ και κατ’ επέκταση επ’ ωφελεία των συναδέλφων που υπηρετούν σε μονάδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, έγινε ειλικρινής και γόνιμος διάλογος, αντηλλάγησαν απόψεις επί θεμάτων υγείας και τέθηκαν επιγραμματικά ορισμένα σημαντικά ζητήματα υγειονομικής φύσεως, που απασχολούν τον κλάδο μας. Υπήρξε επιβεβαίωση της αμοιβαίας αλληλεκτίμησης, των κοινών προθέσεων να εξετασθεί περαιτέρω η δυνατότητα συνεργασίας και κατέστη σαφές ότι θα συνεχιστεί, επί στέρεας βάσης, η μεταξύ μας επικοινωνία.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, ευχαριστεί τον κ. Χρίστογλου Κων/νο για τη θετική ανταπόκριση που επέδειξε και εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για τη μεταξύ μας συνάντηση, έχοντας βαθιά εδραιωμένη την πεποίθηση ότι, η μακροχρόνια εμπειρία του στον τομέα της υγείας, ο επαγγελματισμός του, η ευαισθησία του και η ειλικρινής εκτίμησή του προς τον επαγγελματικό μας κλάδο, θα συμβάλουν και θα συντείνουν στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
Πρόεδρος


Στέφανος Κουκουράβας
6983531360
-Ο-
Γεν. Γραμματέας


Νικόλαος Γκαμπλιάς
6937024917,  *702491

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.