Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Στο σπίτι των Εφέδρων Αξιωματικών ο Αρχηγός ΓΕΣ




Στο σπίτι των Εφέδρων Αξιωματικών θα βρεθεί αύριο το πρωί ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.





Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, αύριο το πρωί στις 8.30 ο Αντιστράτηγος Στεφανής θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ), προκειμένου να συζητήσει από κοντά με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Ομοσπονδίας, θέματα που αφορούν την εφεδρεία.





Ήταν επιθυμία όπως μαθαίνουμε του ίδιου του Αρχηγού να βρεθεί στα γραφεία των Εφέδρων Αξιωματικών, τους οποίους στηρίζει σε όλες τους τις δραστηριότητες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι όχι μόνο φέτος ως Αρχηγός του ΓΕΣ, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια ως Διοικητής μονάδων και σχηματισμών σε όλους τους βαθμούς, ο Αντιστράτηγος Στεφανής ήταν στο πλευρό των Εφέδρων και των Εθνοφυλάκων.





Η επίσκεψη η οποία δεν θα έχει μόνο εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, θα διαρκέσει όπως αναφέρουν πηγές στο kranosgr,  για πάνω από 3 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.