Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Επίσκεψη του Στρατιωτικού Ιερέα του ΑΤΑ, Σχη (ΣΙ) Αθανάσιου Τσιμενίδη στον ΣΕΑΝ Λάρισας

Το γραφείο του ΣΕΑΝ Λάρισας επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου 2017 ο «μάχιμος» Σχης (ΣΙ) Αθανάσιος Τσιμενίδης, προκειμένου να παραλάβει τη Βεβαίωση Συμμετοχής στο Σεμινάριο πρώτων βοηθειών μάχης που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα οι Έφεδροι Αξιωματικοί της Λάρισας σε συνεργασία με την Επιμόρφωση Ζωής.


            Ο Έφεδρος Ανθυπολοχαγός  Μιχάλης Φωκάς, εκ μέρους του Συνδέσμου ευχαρίστησε τον πατήρ Αθανάσιο όχι μόνο για την παρακολούθηση του σεμιναρίου αλλά και για την ομιλία του,  κατά την οποία αναφέρθηκε στην παραβολή του καλού Σαμαρείτη ο οποίος βοήθησε το θύμα των Ληστών , έπλυνε και έδεσε τις πληγές του και κατόπιν τον οδήγησε σε ασφαλές σημείο, κάνοντας σύνδεση της Θρησκείας με τα σύγχρονα περιβάλλοντα μάχης.


Στις παρακάτω φωτογραφίες διακρίνονται ο πατήρ Αθανάσιος  και η σύζυγός του στο γραφείο του ΣΕΑΝ Λάρισας μαζί με τον κ. Φωκά, καθώς και στο θέατρο του ΟΥΗΛ κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.