Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Ποιοι μιλούν για “κρίσεις Αρχηγών” τον Σεπτέμβριο;

Είναι ότι πιο παράδοξο έχουμε ακούσει ως πληροφορία στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων, αλλά η επιμονή επανάληψής της από διαφορετικές πηγές δεν αφήνει περιθώρια να αμφισβητήσουμε ότι κάποιοι αναμένουν στα σοβαρά πως τον Σεπτέμβριο, θα ΄χουμε αλλαγή στην κορυφή της ιεραρχίας! Δηλαδή αλλαγή Α/ΓΕΕΘΑ!!!


Η πληροφορία στηρίζεται στο …ακλόνητο επιχείρημα πως τον Σεπτέμβριο ο Ναύαρχος Αποστολάκης συμπληρώνει δυο χρόνια και συνεπώς κατά την λογική του παραλόγου που φαίνεται ότι γοητεύει κάποιους θα αντικατασταθεί.
Οι “πληροφοριοδότες” σπεύδουν να επιλέξουν και τον διάδοχο, αλλά δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτή την “διαρροή πληροφοριών”, χωρίς καμία ένδειξη έστω ότι η “πρόβλεψη” έχει έστω και μία πιθανότητα να επιβεβαιωθεί.
Ποιοι διαδίδουν το σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό για όσους λειτουργούν στα υψηλά κλιμάκια της ιεραρχίας με “οδηγό” τις …δημοσκοπήσεις! Ποιοι περιμένουν τους … “ερχόμαστε” αποδεικνύοντας ότι σ΄ αυτή τη χώρα μετά από τις παταγώδεις αποτυχίες των δημοσκόπων τα τελευταία δυόμιση χρόνια, υπάρχουν κάποιοι που εξακολουθούν να τις θεωρούν “ευαγγέλιο”.


Όλα αυτά θα ΄ταν πολύ ωραίο “κουτσομπολίστικο” θέμα, σ΄ άλλες εποχές που πολλά θέματα ήταν λυμένα .Τώρα δεν είναι. Τα προβλήματα στις ΕΔ είναι τεράστια και η όποια αναστάτωση προκαλείται μόνο καλό δεν κάνει. Δυστυχώς φαίνεται ότι αυτό δεν είναι κατανοητό από κάποιους.


Νομίζουμε ότι είναι καιρός να καθήσουν όλοι να δουλέψουν σοβαρά και μεθοδικά όχι για το επόμενο προσωπικό τους βήμα, αλλά για το πως θα λύσουν προβλήματα. Και να ΄χουν πάντα στο μυαλό τους ότι σημασία “δεν έχει πως ήρθες, αλλά πως φεύγεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.