Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Τα παιχνίδια να μείνουν έξω από τον Στρατό
«ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ του νεκρού αδελφού» το ξέρετε. Είναι εκείνο που τα πουλάκια σφύριζαν στην Αρετή ότι ο αδελφός της είναι ένα περιποιημένο λείψανο, αλλά αυτή δεν χαμπάριαζε και έδινε βάση στα λόγια του Κωνσταντή-λείψανο, που έλεγε: «Πουλάκια είναι κι ας κελαηδούν, πουλάκια είναι κι ας λένε». Όμως από εκεί, απόΧολαργό μεριά (το «Πε­ντάγωνο»), κάποια «πουλάκια» σφυρίζουν διάφορα πράγματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις.Εμείς να πούμε, προς το πα­ρόν, δύο πράγματα:

Πρώτον, ότι ο Στρατός δεν είναι αντικείμενο μικροπολιτικών παιχνιδιών, του στιλ «θητεία 15 μέρες» και «έμφυλων εβδομάδων».

Δεύτερον, ότι η κυρία απειλή εναντίον μας όχι μό­νον δεν άλλαξε, αλλά -τουναντί­ον- έγινε πιο σοβαρή και, συνε­πώς, δεν δικαιολογείται ουδεμία «ελάφρυνση» - με ό,τι αυτό ση­μαίνει.

Αυτά για τώρα και, με την πίστη ότι έχουσι γνώση οι φύλα­κες, θεωρούμε ότι δεν θαεκπλαγούμε δυσάρεστα.Χρηστός Μπολώσης
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-16/06/2017)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.