Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ!- Τι ΤΡΩΝΕ οι ΡΩΣΟΙ στρατιώτες!!!- Και μετά λέμε για τη φασολάδα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρώσος στρατιώτης κάνει «μαγικά» και μας παρουσιάζει το μεσημεριανό γεύμα στο στρατόπεδο που κάνει τη θητεία του.


Γκρινιάζουμε για την φασολάδα, τις φακές, τα ρεβύθια… Τι να πουν και οι άμοιροι οι ρώσοι που τους σερβίρουν «στόκο» για να φάνε!
Στο βίντεο που ακολουθεί, ένας στρατιώτης δίνει άλλη διάσταση στο μεσημεριανό γεύμα, παρουσιάζοντας ως «μαγεία» το γεγονός πως το φαγητό του δεν πέφτει από το πιάτο, ακόμη κι αν το αναποδογυρίσεις!
Δείτε το «μεσημεριανό» των ρώσων και θα παρακαλάτε για όσπρια κάθε ημέρα


ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%B7%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B5-%CE%BF%CE%B9-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.