Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

«Το αεροπλάνο στο Διδυμότειχο απέκτησε και τον πιλότο του»

«Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης, ελαιοχρωματισμών και αποκατάστασης, το αεροπλάνο, το μνημείο πεσόντων πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, απέκτησε τον πιλότο του. Οι εργασίες ήταν απαραίτητες και έγιναν με την άψογη συνεργασία Δήμου Διδυμοτείχου, Στρατού (16η Μ/Κ Μ.Π.) και Πολεμικής Αεροπορίας (1η ΜΣΕΠ).

Μετά από πρόταση των τεχνικών της Πολεμικής Αεροπορίας, το αεροπλάνο απέκτησε και τον πιλότο του.
Το ομοίωμα φέρει κανονικά την εξάρτυση του πιλότου και αυτό είναι ένα καινούργιο στοιχείο για το μνημείο, που εδώ και μία 20ετία αποτελεί ένα χαρακτηριστικό αξιοθέατο για την πόλη του Διδυμοτείχου», τονίζει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διδυμοτείχου Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.