Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Επίτιμο μέλος του ΣΕΑΝ Λάρισας ο Εφ. Ανθλγος (ΔΒ) Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Σε επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας, ανακηρύχθηκε πριν λίγο ο Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Διαβιβάσεων, Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος. 

Ευρισκόμενος στη Λάρισα όπου χθες μίλησε σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα προσκεκλημένος του οικείου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνατίου, τιμήθηκε από το δραστήριο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών της Περιοχής στον οποίο εκτός από πλακέτα, επεδόθη και αντίγραφο  του πιστοποιητικού στρατολογικής του κατάστασης.

Η συγκίνηση του Αρχηγού της Σχολής Διαβιβάσεων, Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου ήταν μεγάλη καθώς και των μελών του ΣΕΑΝ, οι οποίοι εκπλήρωσαν όπως είπαν ένα χρέος τους απέναντι στον Αρχιεπίσκοπο.
Παρόν στην τελετή και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.
Δείτε φωτό και βίντεο που κατέγραψε το kranosgr, το οποίο παρευρέθηκε στην τελετή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.