Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

«Εγκλωβισμένη» γάτα τρεις ημέρες σε δέντρο μέσα στο Γ' Σώμα Στρατού (ΒΙΝΤΕΟ)Η γάτα, αν δεν κατέβει από το δέντρο, προφανώς θα πεθάνει από αφυδάτωση. Μια γάτα βρίσκεται εγκλωβισμένη εδώ και τρεις μέρες, σύμφωνα με αναγνώστρια του Seleo, σε πεύκο, μέσα στο μνημείο Ηρώων του Γ' Σώματος Στρατού.
Σύμφωνα, με την αναγνώστρια, που μας έστειλε και το βίντεο, η γάτα βρέθηκε πάνω στο πεύκο, μετά από κυνήγι από τις γάτες που ζουν μέσα στο προαύλιο της ΕΡΤ3 που βρίσκεται δίπλα από το στρατόπεδο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ειδοποιηθεί καμιά αρμόδια αρχή, ώστε να βοηθήσουν το γατάκι να κατέβει από το πεύκό, που προφανώς δεν μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.