Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

“Σπάνε” τη συνυπηρέτηση στρατιωτικών! Παράδοξες πρακτικές σε μεταθέσεις-τοποθετήσεις

Οι παραλογισμοί αλλά και οι παρανομίες που γίνονται σε μεταθέσεις-τοποθετήσεις στελεχών πολλές φορές “βγάζουν μάτι” και προκαλούν.Μεγάλα προβλήματα έχουν επισημανθεί σε περιπτώσεις συνυπηρέτησης στρατιωτικών.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου γυναίκες στρατιωτικοί που υπηρετούσαν σε μονάδες της επαρχίας τοποθετήθηκαν χωρίς να το  θέλουν στην Αθήνα, μόλις τελείωσε η άδεια ανατροφής τους. Η νομιμότητα την οποία στην ιεραρχία θυμούνται κατά περίπτωση, προβλέπει ότι σ΄ αυτές τις περιπτώσεις η στρατιωτικός τοποθετείται εκεί που δηλώνει για να μπορεί να συνυπηρετήσει με τον σύζυγο στρατιωτικό. Ούτε αυτό δεν τηρείται και υπάρχουν περιπτώσεις απίθανες!

Η υπηρεσία προκειμένου να αποφύγει την βέβαιη ήττα στις αναμενόμενες δικαστικές προσφυγές τι κάνει ,αντί να τηρήσει τη νομιμότητα: συνήθως μεταθέτουν και …τον σύζυγο εκεί που μετέθεσαν τη στρατιωτικό μητέρα!

Τα στελέχη των ΕΔ προσπαθούν να καταλάβουν, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα παράδοξα, αλλά μέχρι στιγμής εξήγηση δεν υπάρχει. Υπάρχουν βεβαίως ήδη πολλές ενδικοφανείς προσφυγές οι οποίες θα τους δικαιώσουν.Αλλά το θέμα είναι γιατί πρέπει άνευ λόγου και αιτίας τα στελέχη να επιβαρύνονται με περιττά έξοδα σε μια τέτοια εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.