Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Η ισχύς εν τη ενώσειΗ ισχύς εν τη ενώσει  για αποφοίτους της ΣΜΥ, Τάξη 81 Β' οι οποίοι συναντήθηκαν χθες Κυριακή στα ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα.


Πρόκειται για τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας, Ανχη ε.α Σταύρο Γατή, τον υποψήφιο Αντιπρόεδρο  στο Δ.Σ με τον ίδιο συνδυασμό Ανχη ε.α Δημήτρη Ανατολιώτη και το συμμαθητή τους Ανχη ε.α Νίκο Γκάλιο τους οποίους ''συνέλαβε'' ο φακός του kranosgr στην παραλία του ΚΑΑΥ.


Πολλά ειπώθηκαν στην συζήτηση κάτω από τον καυτό ήλιο που δεν είναι της παρούσης να ειπωθούν, με κύριο θέμα τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.