Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Τι στόχευσε ο Α/ΓΕΕΦ Αντγος Ηλίας Λεοντάρης στις συναντήσεις του με τους διοικητέςΜε την ολοκλήρωση του προγράμματος επισκέψεων σε στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς και των συναντήσεων με τους Διοικητές όλων των Κλιμακίων Διοικήσεως, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς εγκαινίασε νέο κύκλο επαφών με το προσωπικό, με στοχευμένο θεματολόγιο και επιλεγμένο ακροατήριο.    Στο πλαίσιο αυτό έλαβε χώρα συνάντηση με Ανθυπολοχαγούς, Σημαιοφόρους και Ανθυποσμηναγούς (το νεότερο κύτταρο στις τάξεις των Αξιωματικών της ΕΦ), στους οποίους αρχικά έγινε ενημέρωση από τον Διευθυντή Πληροφοριών του ΓΕΕΦ για την τρέχουσα κατάσταση και τις εξελίξεις στη ΝΑ Μεσόγειο και στη συνέχεια ο Αρχηγός έδωσε κατευθύνσεις για την επαγγελματική τους εξέλιξη, για τη διαχείριση και αξιοποίηση του προσωπικού τους, καθώς και οδηγίες σε θέματα που αφορούν την επιχειρησιακή και καθημερινή λειτουργία των τμημάτων τους.


    Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί με αντίστοιχες δραστηριότητες, με επιλεγμένα ακροατήρια Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και ΣΥΟΠ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.