Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Θα κατατεθεί πρόταση μομφής κατά Καμμένου από τη ΝΔ;

Θα δοκιμαστεί η συνοχή του κυβερνητικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή, όπου ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος θα απαντήσει σε ερώτηση, σχετικά με δημοσίευμα που παρουσίαζε τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη, Μ.Γιαννουσακη, για την υπόθεση του πλοίου Noor1, το οποίο μετέφερε περισσότερους από 2 τόνους ηρωινη;

Στη ΝΔ ορισμένοι -όχι όλοι- πιστεύουν ότι έχουν σοβαρές πιθανότητες να το πετύχουν, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες αυτή η εκτίμηση προκύπτει από “δημοσιογραφική ανάλυση”.

Έχουμε γράψει στο παρελθόν ότι ο πιο ασφαλής τρόπος για να “έσπαγε” η συνεργασία Τσίπρα-Καμμένου, ήταν να επαναλαμβανόταν η μισθολογική σφαγή του 2012-13 στις Ένοπλες Δυνάμεις. Σ΄ αυτή τη περίπτωση ο ΥΕΘΑ δεν θα ΄χε περιθώριο παραμονής στην κυβέρνηση.

Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει στη Βουλή, προφήτες δεν είμαστε. Ωστόσο οι μέχρι τώρα δημόσιες τοποθετήσεις δείχνουν ότι θα ΄χουμε μια ακόμη θορυβώδη αντιπαράθεση, αλλά μέχρι εκεί…
Θα καταθέσει πρόταση μομφής η ΝΔ κατά του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου; Αν επικρατήσει η “δημοσιογραφική ανάλυση”,ποιος ξέρει, μπορεί ακόμη κι αυτό να δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.