Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Άριστα στο γραφείο μέριμνας προσωπικού του Α/ΓΕΣ!


Με άριστα βαθμολογούν την απόδοση του γραφείου μέριμνας προσωπικού του Αρχηγού ΓΕΣ και της υπευθύνου του, Συνταγματάρχη (ΥΝ) Γεωργίας Σκαρμαλιωράκη,  στελέχη του Στρατού Ξηράς τα οποία έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί της. 





Περίοδος μεταθέσεων με τις ενδικοφανείς προσφυγές να έχουν πάρει στην κυριολεξία ''φωτιά'' και τα αιτήματα των στελεχών για επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΣ να έχουν αυξηθεί, το αρμόδιο γραφείο μέριμνας προσωπικού βρίσκεται σε πραγματικό συναγερμό. Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ η Συνταγματάρχης Σκαρμαλιωράκη βρίσκεται στο γραφείο της και επικοινωνεί η ίδια με στελέχη που ζητούν να συνομιλήσουν με τον αρχηγό.





''Δεν ξέρω εάν το αίτημα μου θα επιλυθεί μας ανέφερε Αρχιλοχίας Πεζικού  στο kranosgr, αλλά το ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το γραφείο μέριμνας είναι κάτι το θετικό. Μπορεί να μην αποφασίζει το αρμόδιο γραφείο αν θα δικαιωθώ, αλλά το ότι πολύ γρήγορα ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μου και ημέρα Κυριακή πρωί μου τηλεφώνησε η ίδια η Συνταγματάρχης είναι κάτι το οποίο δεν το περίμενα. Το ίδιο μας τόνισε και κατώτερος Αξιωματικός, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τη συμπεριφορά της κας Σκαρμαλιωράκη όταν χρειάστηκε να μιλήσει μαζί της για θέμα μέριμνας προσωπικού.





Εκτός των υποχρεώσεων ως υπεύθυνη του Γραφείου Μέριμνας Προσωπικού του ΓΕΣ, η Συνταγματάρχης Σκαρμαλιωράκη, είναι υπεύθυνη και για την καθημερινή πρωινή αναφορά των Στρατιωτικών Νοσοκομείων στο γραφείο του  Αρχηγού. 
Αυτό που δεν έχουμε ακόμη μάθει είναι εάν έχει ξεπεράσει στο θέμα της πρωινής προσέλευσης στο γραφείο τον Εκπρόσωπο τύπου Συνταγματάρχη Νίκο Φανιό, ο οποίος από τις 5 το πρωί βρίσκεται στο ΓΕΣ.





Όπως είχαμε γράψει στο kranosgr από τον περασμένο Φεβρουάριο (ΕΔΩ), η Συνταγματάρχης Γεωργία Σκαρμαλιωράκη ήταν μια από τις πρώτες επιλογές του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή για τη στελέχωση του γραφείου του, επιλογή που τελικά βαθμολογήθηκε με άριστα από τα στελέχη.





Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Άριστα στο γραφείο μέριμνας προσωπικού του Α/ΓΕΣ!
Άριστα στο γραφείο μέριμνας προσωπικού του Α/ΓΕΣ!
https://3.bp.blogspot.com/-rJkouc9FQ20/WUwlAMhxjWI/AAAAAAADfu0/eTIp5I2lrDk_eOOvu25RW5cC3g8Epom_ACLcBGAs/s640/kranosgr.blogspot.gr_016.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-rJkouc9FQ20/WUwlAMhxjWI/AAAAAAADfu0/eTIp5I2lrDk_eOOvu25RW5cC3g8Epom_ACLcBGAs/s72-c/kranosgr.blogspot.gr_016.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/blog-post_569.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/blog-post_569.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy