Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Άριστα στο γραφείο μέριμνας προσωπικού του Α/ΓΕΣ!


Με άριστα βαθμολογούν την απόδοση του γραφείου μέριμνας προσωπικού του Αρχηγού ΓΕΣ και της υπευθύνου του, Συνταγματάρχη (ΥΝ) Γεωργίας Σκαρμαλιωράκη,  στελέχη του Στρατού Ξηράς τα οποία έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί της. 

Περίοδος μεταθέσεων με τις ενδικοφανείς προσφυγές να έχουν πάρει στην κυριολεξία ''φωτιά'' και τα αιτήματα των στελεχών για επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΣ να έχουν αυξηθεί, το αρμόδιο γραφείο μέριμνας προσωπικού βρίσκεται σε πραγματικό συναγερμό. Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ η Συνταγματάρχης Σκαρμαλιωράκη βρίσκεται στο γραφείο της και επικοινωνεί η ίδια με στελέχη που ζητούν να συνομιλήσουν με τον αρχηγό.

''Δεν ξέρω εάν το αίτημα μου θα επιλυθεί μας ανέφερε Αρχιλοχίας Πεζικού  στο kranosgr, αλλά το ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το γραφείο μέριμνας είναι κάτι το θετικό. Μπορεί να μην αποφασίζει το αρμόδιο γραφείο αν θα δικαιωθώ, αλλά το ότι πολύ γρήγορα ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μου και ημέρα Κυριακή πρωί μου τηλεφώνησε η ίδια η Συνταγματάρχης είναι κάτι το οποίο δεν το περίμενα. Το ίδιο μας τόνισε και κατώτερος Αξιωματικός, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τη συμπεριφορά της κας Σκαρμαλιωράκη όταν χρειάστηκε να μιλήσει μαζί της για θέμα μέριμνας προσωπικού.

Εκτός των υποχρεώσεων ως υπεύθυνη του Γραφείου Μέριμνας Προσωπικού του ΓΕΣ, η Συνταγματάρχης Σκαρμαλιωράκη, είναι υπεύθυνη και για την καθημερινή πρωινή αναφορά των Στρατιωτικών Νοσοκομείων στο γραφείο του  Αρχηγού. 
Αυτό που δεν έχουμε ακόμη μάθει είναι εάν έχει ξεπεράσει στο θέμα της πρωινής προσέλευσης στο γραφείο τον Εκπρόσωπο τύπου Συνταγματάρχη Νίκο Φανιό, ο οποίος από τις 5 το πρωί βρίσκεται στο ΓΕΣ.

Όπως είχαμε γράψει στο kranosgr από τον περασμένο Φεβρουάριο (ΕΔΩ), η Συνταγματάρχης Γεωργία Σκαρμαλιωράκη ήταν μια από τις πρώτες επιλογές του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή για τη στελέχωση του γραφείου του, επιλογή που τελικά βαθμολογήθηκε με άριστα από τα στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.