Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Μεταθέσεις ΕΜΘ Πεζικού
Κοινοποιήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr στις μονάδες, οι μεταθέσεις Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ), Τεχνικών Πεζικού.
Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας (ΕΔΩ), ξεκίνησαν σήμερα οι κοινοποιήσεις των μεταθέσεων του Πεζικού με αυτές των Μη μονιμοποιηθέντων Επαγγελματιών Οπλιτών.


Θα επαναλάβουμε και πάλι πως ελπίζουμε με το τέλος της σημερινής ημέρας, να έχουν ανακοινωθεί αν όχι όλες, τουλάχιστον οι περισσότερες μεταθέσεις όπλων και σωμάτων, έτσι ώστε να λάβει τέλος η αγωνία των στελεχών και να ξεκινήσει για τους μετατιθέμενους, ο μελλοντικός οικογενειακός προγραμματισμός τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.