Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Φωτό από την εκδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας στην Κέρκυρα


Επέστρεψαν οι εκδρομείς Έφεδροι Αξιωματικοί Ν. Λάρισας από την Κέρκυρα γεμάτοι ενθουσιασμό και ικανοποίηση για όλα όσα έζησαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Με δύο ικανότατους ξεναγούς θαύμασαν τις ομορφιές της πόλης των Φαιάκων και τα ιστορικά και αξιοθέατα μέρη της.
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής μας , επισκεφτήκαμε  και περιηγηθήκαμε

στο Κάστρο της πόλης, την πλατεία Σπιανάδα, τα χαρακτηριστικά της Καντούνια στην παλιά πόλη. Θαυμάσαμε το Αχίλλιο, το Αγγλικό Κυβερνείο, την Παναγία των Βλαχερνών και το Ποντικονήσι.
Εκδράμαμε στη μαγευτική Παλαιοκαστρίτσα, μια περιοχή μοναδικού φυσικού κάλλους όπου απολαύσαμε τα κρυστάλλινα νερά της και τις ντόπιες σπεσιαλιτέ.
Είχαμε χρόνο να πιούμε τον καφέ μας απολαμβάνοντας τη θέα στο Κανόνι , με το αεροδρόμιο στα πόδια μας  παρακολουθώντας  τα αεροπλάνα που συνεχώς προσγειώνονταν φέρνοντας τουρισμό στο νησί.
Χαλαρώσαμε τα βράδια στις πλατείες και στο Φαληράκι με θέα μια άλλη Κέρκυρα εξίσου μαγευτική τη νύχτα.
Απολαύσαμε τις ανέσεις του DIVANI PALACE 4*  με το πλούσιο πρωινό , το  καταπληκτικό βραδινό και την υπέροχη πισίνα του.

Δυστυχώς όμως όταν περνάς καλά ο χρόνος δείχνει να συντομεύει, έτσι και για μας το υπέροχο αυτό τριήμερο έλαβε απρόσμενα τέλος, αφήνοντάς μας  με την γλυκιά ανάμνηση της Κέρκυρας που μας φιλοξένησε στη ζεστή αγκαλιά της καθώς και τις νέες φιλίες που δημιουργήσαμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας.
Δώσαμε υπόσχεση να ξαναβρεθούμε όλοι σύντομα στην επόμενη εξόρμηση μας.

Ο Πρόεδρος

Απ. Βερέμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.