Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΤΩΡΑ - Υπερπτήσεις Τουρκικών Αεροσκαφών στο ΑιγαίοΥπερπτήσεις Τουρκικών Αεροσκαφών στο  Αιγαίο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΑ, την 14η Ιουνίου 2017 ένα ζεύγος Τούρκικων μαχητικών αεροσκαφών F-16, εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 15.14. Στις 15.27 πραγματοποίησε υπερπτήση άνωθεν Ν. Μαυριά (Δυτικά Ν. Λέβιθα) στα 25000 πόδια και ακολούθως εξήλθε του FIR Αθηνών στις 16.05. 


Στις 14 Ιουνίου 2017 σχηματισμός τεσσάρων Τούρκικων αεροσκαφών F-16, εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 15.16. Στις 15.28 πραγματοποίησε υπερπτήση άνωθεν Ν. Κίναρος στα 27000 πόδια και στις 15.38 υπερπτήση άνωθεν Ν. Σοφράνα (Δυτικά -Βορειοδυτικά Ν. Καρπάθου), στα 27000, εξερχόμενος ακολούθως του FIR Αθηνών στις 16.09


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.