Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ποιοι Αξιωματικοί έλαβαν ηθικές αμοιβές από τον Πάνο Καμμένο(Φωτό αρχείου)
Ηθικές αμοιβές από τον Πάνο Καμμένο σε Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση, η οποία φέρει την υπογραφή του Πάνου Καμμένου, απονέμεται η διαμνημόνευση Αξίας και Τιμής καθώς και η απονομή ή προαγωγή των διαμνημονεύσεων Ηγεσίας Σχηματισμού – Μεγάλης Μονάδας, Ευδοκίμου Διοικήσεως, Πολυετούς Υπηρεσίας Αξκών Σωμάτων – Κοινών Σωμάτων, Υπηρεσιών Αξιωματικού Επιτελούς, Υπηρεσίας σε Επιτελείο και Συμμετοχής σε Ειρηνευτικές Αποστολές, σε Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η απονομή διαμνημονεύσεων αφορά σε Αξιωματικούς Κοινών Σωμάτων (ΝΟΜ, ΣΔΓ και ΣΙ) των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι Αξιωματικοί στους οποίους απονέμεται η διαμνημόνευση, θα φέρουν στο εξής την αντίστοιχη διεμβολή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.