Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Παραιτήσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου στην ΕΣΠΕ Κεντρικής ΜακεδονίαςΤην παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας, υπέβαλαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως.
Με επιστολή τους που απέστειλαν στο kranosgr, αναφέρουν τους λόγους της απόφασής τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

       Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ενεργά με την συλλογική έκφραση των εν ενεργεία στρατιωτικών. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα εργαστήκαμε με ενθουσιασμό, πίστη, αφοσίωση, οραματισμό και πετύχαμε πολλά.
        Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας σε θέσεις που μας κάνατε την τιμή να μας εκλέξετε είχαμε ως οδηγό τρία πράγματα, την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων της Κεντρικής Μακεδονίας , η διαχείριση των κοινών να γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και ότι η κάθε συμμετοχή στα κοινά κάποτε πρέπει να τελειώνει με απόφαση και πρωτοβουλία του καθενός μας. Σήμερα κλείνουμε μία σελίδα αλλά όχι το κεφάλαιο της ενασχόλησής μας με την συλλογική έκφραση.

        Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα παρακολουθούμε από κοντά και με ενδιαφέρον την πορεία της συλλογικής έκφρασης.

       Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. ευχόμαστε δύναμη , υπομονή και να μη σταματήσουν να αγωνίζονται  για τα δικαιώματα των συναδέλφων. 
                   
                        ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

        ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΡΡΗΣ                   ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                                                               

               ΕΠΟΠ ΕΠΧΙΑΣ(ΠΒ)                                            ΕΠΟΠ ΕΠΧΙΑΣ(ΠΒ)                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.