Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Μάθημα ήθους από Πρασινοσκούφη στη ΛάρισαΜάθημα ήθους από πρασινοσκούφη στη Λάρισα, ο οποίος παρέδωσε σε ηλικιωμένο τη σύνταξή που κινδύνευσε να χάσει σε τραπεζικό ΑΤΜ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί όταν ο Επιλοχίας (ΠΒ) Αθανάσιος Κίτσιος μετέβαινε στη μονάδα του στη Λάρισα για υπηρεσία. 


Σταματώντας στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και περιμένοντας τη σειρά του για να βγάλει χρήματα, διαπίστωσε ότι ηλικιωμένος κύριος που βρισκόταν στο ΑΤΜ προσπαθούσε επί αρκετή ώρα να κάνει ανάληψη χωρίς να τα καταφέρει. Κάποια στιγμή πηγαίνοντας με τη σειρά του στο μηχάνημα αφού ο συνταξιούχος Λαρισαίος αποχώρησε, διαπίστωσε ότι το ΑΤΜ είχε βγάλει το ποσό των 840 ευρώ που αντιστοιχούσε στη σύνταξη του ηλικιωμένου. Αν και θα μπορούσε να κρατήσει τα χρήματα αυτά, μαζί με δύο αυτόπτες μάρτυρες φώναξε τον συνταξιούχο που είχε απομακρυνθεί γύρω στα 50 μέτρα και του παρέδωσε τη σύνταξη.  


Το παραπάνω περιστατικό εκτός από τις μαρτυρίες των δύο Λαρισαίων έχει καταγραφεί και από  την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.


Συγχαρητήρια στον Επιλοχία Αθανάσιο Κίτσιο που με την ενέργειά του τιμά πάνω από όλα την στολή που φορά, αφού τα στελέχη των ΕΔ διακρίνονται για το ήθος και την εντιμότητά τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.