Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Συνεργασία Ελλάδας – Πολωνίας επί της Συνδιοργάνωσης Σχολείων Τυποποίησης ΝΑΤΟ

Από τις 29 έως και 31 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΓΕΕΘΑ στην έδρα των Πολωνικών Αρχών Τυποποίησης στη Βαρσοβία,  με επικεφαλής τον Αρχιπλοίαρχο Δημήτριο Καβουλάκο ΠΝ, Διευθυντή Διεύθυνσης Αμυντικής Σχεδίασης και Προγραμματισμού ΓΕΕΘΑ.
            Κατά την επίσκεψη συμφωνήθηκε η συνδιοργάνωση εκπαιδευτικών ενοτήτων τυποποίησης ΝΑΤΟ, οι οποίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στην Κρήτη, αρχής γενομένης τον Οκτώβριο 2017 με την διεξαγωγή πιλοτικού σχολείου.

            Οι ανωτέρω δράσεις προκύπτουν από την εφαρμογή του πλαισίου υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού ΝΑΤΟ για την επαύξηση της διαλειτουργικότητας και τυποποίησης της Συμμαχίας, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα σε συνεργασία με την Πολωνία ανέλαβαν στο επίπεδο της Ανώτατης Επιτροπής Τυποποίησης ΝΑΤΟ (Committee for Standardization/CS) το ρόλο των επικεφαλής κρατών (lead nations), με σκοπό τη διαμόρφωση και υλοποίηση ενός σχεδίου δράσεως ενίσχυσης της εκπαίδευσης στην τυποποίηση ΝΑΤΟ.
            Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.