Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Καταγγελία της ΚΝΕ στη Διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων. Παρέμβαση στον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. ΒίτσαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ          Σήμερα, έξω από στρατόπεδα σ’ όλη την Ελλάδα, νέοι της ΚΝΕ και γονείς πραγματοποίησαν εξόρμηση μοιράζοντας ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους νεοσύλλεκτους και τις οικογένειές τους, με τίτλο «Καλή θητεία με ψηλά το κεφάλι».          Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, έγινε προσπάθεια απ’ την Αστυνομία να παρεμποδιστεί αυτή η εξόρμηση, ενώ η Διοίκηση του Στρατοπέδου προχώρησε στην άκρως απαράδεκτη και προκλητική κίνηση να παρατάξει στρατιώτες, με σκοπό να κρατήσει σε απόσταση όσους μοίραζαν την ανακοίνωση.Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο αυτό γεγονός, για το οποίο υπήρξε άμεση διαμαρτυρία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, προς τον Αναπλ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα και Αναπλ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσα, μετά από την οποία αποχώρησαν οι στρατιώτες και η αστυνομία.
Η κυβέρνηση έχει βαρύτατες ευθύνες για όλα τα παραπάνω. Ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας η παρεμπόδιση φαντάρων να ενημερώνονται και μάλιστα έξω από τα στρατόπεδα. Οι φαντάροι περνώντας την πύλη δε χάνουν τα δικαιώματά τους. Έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να διαβάζουν εφημερίδες και μέσα στα στρατόπεδα και έξω κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

ΑΘΗΝΑ 9/6/2017                                           ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.