Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα επιβεβαίωσε το θαύμα της ΠαναγίαςΓιώργος Θεοχάρης


Δυστύχημα στο Σαραντάπορο Ελασσόνας


Είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας (δείτε εδώ) ότι η αρχιλοχίας μηχανοσυνθέτης Βασιλική Πλεξίδα δεν είχε επιβεβαιώσει το κείμενο για το θαύμα της Παναγίας, το οποίο συνέβη κατά τη διάσωσή της από το φοβερό δυστύχημα του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους οι 4 συνεπιβάτες της.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας με σχόλιό του, η 27χρονη κοπέλα επιβεβαίωσε το γεγονός του θαύματος της Παναγίας Ακρωτηριανής της Σερίφου με ανάρτηση στο facebook της, εκτός από ένα από τα γεγονότα, τα οποία κυκλοφόρησαν, ότι δηλαδή η μοναχή από την Μονή της Παναγίας είχε πει για τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ότι σκοτώθηκαν. Η μοναχή δεν είπε αυτό, αλλά απλά ότι η Βασιλική θα σωθεί, ενώ για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζει τί έγινε.


Συγκεκριμένα, το κείμενο της Βασιλικής Πλεξίδας από το facebook της, όπως μας το έστειλε αναγνώστης μας, έχει ως εξής:
«Vicky Plexida
8 Μαΐου στις 6:31 μ.μ. · 
Στις μέρες μας πλέον, μόνο η πίστη μας μπορεί να μας σώσει!!! Ο Θεός και η Παναγία να δίνει δύναμη σε όλο τον κόσμο!!!!Μια επισήμανση θα ήθελα να κάνω. Το άρθρο αυτό δεν το έγραψα εγώ αλλά ισχύουν τα όσα γράφονται. Με την μόνη διαφορά πως η γερόντισσα δεν είπε πως οι άλλοι θα σκοτωθούν. Είπε απλά » δεν γνωρίζω για τους υπόλοιπους το τι θα γίνει».Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία σε γνωστούς της, στην διάρκεια του δυστυχήματος έβλεπε ένα λευκό φως, το οποίο την γαλήνευε και την είλκυε, και στη συνέχεια της εμφανίστηκε μία γυναίκα (προφανώς η Παναγία), η οποία την καθησύχασε και της είπε ότι όλα θα πάνε καλά.

Όπως είπαν στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ άνθρωποι που εργάζονται στα στρατιωτικά ελικόπτερα, η διαρρύθμιση του ελικοπτέρου και ο τρόπος που οι άνθρωποι κάθονται μέσα σε αυτό είναι τέτοια που δεν υπήρχε και η παραμικρή πιθανότητα ανθρωπίνως να σωθεί άνθρωπος από το δυστύχημα.


Για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για θαύμα της Παναγίας. Αυτοί οι οποίοι είναι καλόπιστοι, έχουν πειστεί. Αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να πιστέψουν, όπως λέει το ευαγγέλιο, ακόμη και εάν αναστηθεί κάποιος από τους νεκρούς, δεν πρόκειται να πιστέψουν. Αυτοί θα ψάχνουν πάντα μία λογική εξήγηση, η οποία όμως, όπως και στην περίπτωση της Βασιλικής, δεν υπάρχει, παρά μόνο μέσα στο μυαλό τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.