Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Μνημόσυνο την Κυριακή για τα αποβιώσαντα μέλη της ΕΑΑΣ Λάρισας


Τη μνήμη των αποβιωσάντων μελών της ΕΑΑΣ Λάρισας, θα τιμήσουν την ερχόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος των Αποστράτων του Στρατού Ξηράς Λάρισας.


Σε επικοινωνία που είχε με το kranosgr πριν λίγο ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αντιστράτηγος ε.α Σπυρίδων Τσιρώνης, δήλωσε ότι  είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται αυτή η θρησκευτική εκδήλωση μνήμης από τους Απόστρατους της Λάρισας. ''Κάνουμε απλά το χρέος μας απέναντι στους ε.α αποβιώσαντες συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους, με τους οποίους εργαστήκαμε και βιώσαμε μαζί δύσκολες αλλά και ευχάριστες καταστάσεις στην υπηρεσία, ζήσαμε μαζί στην πόλη της Λάρισας και στην περιοχή και οφείλουμε να τους τιμούμε και να τους θυμόμαστε. Γι' αυτό καλώ όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους, να παρευρεθούν την ερχόμενη Κυριακή, το πρωί, στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της 1ης Στρατιάς, όπου μετά τη θεία λειτουργία θα τελεστεί το μνημόσυνο''.

Να σημειώσουμε ότι στην θρησκευτική εκδήλωση μνήμης έχει προσκληθεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται στη Λάρισα μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη.


Μετά το πέρας του Μνημοσύνου θα παρατεθεί καφές από την ΕΑΑΣ, στη θερινή Λέσχη της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.