Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας


Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ Λάρισας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στα γραφεία του παραρτήματος της Ενώσεως.
Μέσα σε ένα συγκινησιακό κλίμα, ο απερχόμενος Πρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α Σπυρίδων Τσιρώνης πλαισιούμενος από τα μέλη του Δ.Σ που πορεύθηκαν μαζί του την τριετία 204-2017 και ανέδειξαν το παράρτημα στον ύψιστο βαθμό, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της περασμένης τριετίας η οποία χαρακτηρίζεται ως άκρως επιτυχημένη.


Δείτε φωτό που κατέγραψε ο φακός του kranosgr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.