Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Λέρου στον Αρχιπλοίαρχο (Μ) Λουκά Ανδρέου

                                                    
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αρχιπλοίαρχο (Μ) Λουκά Ανδρέου κοινοποίησε προς το kranosgr, o  Δημάρχος Λέρου  Κόλιας Μιχαήλ                                                                                                            

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

   ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ        
         ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ       

                                                                                               
Τμήμα         : Γραφείο Δημάρχου                                            19.06.2017
Πληρ.          : Ευαγγέλου Βάσω                                               

Τηλ.             : 2247360200                                              
Fax              : 2247023401                           

           

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή.

            Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λέρου, θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον απερχόμενο διοικητή ΥΝΤΕΛ, Αρχιπλοίαρχο (Μ) Λουκά Ανδρέου, για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία. Μια συνεργασία που βασίστηκε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στη διάθεση για δημιουργία. Αυτά τα δυο στοιχεία ήταν αυτά που είχαν ως αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή, να υπάρχει στο λιμάνι του Λακκιού, ένα οίκημα πραγματικό κόσμημα, του οποίου οι εργασίες ανακατασκευής, όχι μόνο έδωσαν δουλειές και τόνωσαν την τοπική οικονομία, αλλά θα δώσουν λύση στο πρόβλημα στέγασης των στελεχών της ΥΝΤΕΛ που μετατίθενται προερχόμενοι από άλλες περιοχές της χώρας.
            Σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε αντίστοιχα μονοπάτια το σύνολο των αξιών και των ιδανικών της χώρας μας, ο Αρχιπλοίαρχος Ανδρέου, σε πείσμα των καιρών και ερχόμενος συχνά σε σύγκρουση με δυνάμεις που το μόνο που επιθυμούν είναι η διατήρηση των κεκτημένων τους και η αποφυγή οποιασδήποτε ενόχλησης που θα τάραζε, την επιζήμια για την υπόλοιπη κοινωνία, ηρεμία τους, κατάφερε δυο πράγματα: αφενός να αναγεννήσει και να μετατρέψει την ΥΝΤΕΛ σε μια σύγχρονη  και ζηλευτή από πλευράς υποδομών μονάδα και αφετέρου να γίνει αγαπητός από την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού μας, οι οποίοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν και όμορφες στιγμές έχουν να θυμούνται από το διάστημα της παρουσίας του.

            Προσωπικά, του εύχομαι υγεία για εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα, προτρέποντας τον να συνεχίσει να δρα με τον ίδιο τρόπο και στην καινούργια του υπηρεσία, αλλά και στην μετέπειτα ζωή του, υπενθυμίζοντας του πως στο νησί της Λέρου θα έχει πάντα φίλους οι οποίοι θα τον περιμένουν με χαρά, να τους επισκεφτεί ξανά.
            Στον διοικητή που αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα, εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.


Ο Δήμαρχος Λέρου


Κόλιας Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.