Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Δήλωση υποψηφιότητας Ανχη ε.α Σταύρου Γατή για την Προεδρία της ΕΑΑΣ ΛάρισαςΑνακοίνωση υποψηφιότητας προεδρίας τοπικού παραρτήματος ΕΑΑΣ Λάρισας.
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες ε.α του Ν.Λάρισας 'εχω την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσω την κατάθεση υποβολής της υποψηφιότητας μου για το τοπικό προεδρείο του παραρτήματος της ΕΑΑΣ Λάρισας .

Στέκομαι με τιμή και σεβασμό εμπρός στους καταξιωμένους συναδέλφους μου όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας όλων των προελεύσεων και υπόσχομαι πως με την βοήθεια του θεού και τα αποτελέσματα των Αρχαιρεσιών της κεντρικής διοίκησης της ΕΑΑΣ Αθηνών εφόσον αυτό καταστεί θεμιτό (η εκλογή μου ως προέδρου) να θέσω εαυτόν εκτώς πολιτικής ταυτότητας προκειμένου ενωτικά να προβώ στην απρόσκοπτη και ανιδιοτελή μου προσφορά των υπηρεσιών μου σε όλα τα μέλη για την προώθηση και επίλυσης χρόνιων και σοβαρών προβλημάτων που έτυχαν της πολιτικής καιροσκοπικής εκμετάλλευσης απο τους ιθύνοντες της εξουσίας .

Ευελπιστώ στην ανάδειξη του ποιο ικανού διοικητικού σχήματος και ευχομαι ολόψυχα καλη επιτυχία και στους υπόλοιπους συνυποψήφιους μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.