Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Χριστοδούλου: Αντιμετωπίζουμε τις τουρκικές προκλήσεις με ψυχραιμία

«Αντιμετωπίζουμε τις τουρκικές προκλήσεις όπως πάντα με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα αλλά και τη δυναμική όταν και όπου χρειάζεται» τόνισε με νόημα ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, απαντώντας σε σχετικό δημοσιογραφικό ερώτημα, μετά το πέρας της τελετής ορκωμοσίας των νέων σμηνιτών της Γ΄ ΕΣΣΟ 2017, στις εγκαταστάσεις του Διακλαδικού Κέντρου Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαιδεύσεως (124 ΠΒΕ), στην Τρίπολη.

Ο αρχηγός, απαντώντας σε ερώτηση για τις επιπτώσεις στους κληρωτούς από τις μεταθέσεις τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσεως που διανύουμε, διαβεβαίωσε ότι για τις μεταθέσεις των κλητωτών στην ΠΑ γίνεται προσπάθεια «και η διαβίωση και εντός μονάδας αλλά και όταν βγαίνουν από τη μονάδα να είναι ανάλογη έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν αλλά και να εξυπηρετούν την ΠΑ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή ορκωμοσίας των 522 νέων σμηνιτών παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο διοικητής της Διοικήσεως Αεροπορικής Εκπαιδεύσεως (ΔΑΕ) υποπτέραρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου, ο υποδιοικητής της Διοικήσεως Υποστήριξης Βάσεως ταξίαρχος Νικόλαος Κολιός ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων σμηνιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.