Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση- Καταγγελία της ΚΕΘΑ


ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
Ζαλόγγου 7, Αθήνα 10678
http://www.ketha.gr/nea.html                                                                                                                                                           ketha@ketha.grΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΧΙ στη φίμωση των φαντάρων - ΟΧΙ Στρατός στους δρόμους!

Η ΚΕΘΑ καταγγέλλει την προσπάθεια φίμωσης που έγινε έξω από στρατόπεδα νεοσυλλέκτων στο Μεγάλο Πεύκο και στη Σπάρτη  απέναντι στην εξόρμηση  μελών της ΚΝΕ για ενημέρωση των νέων φαντάρων και των οικογενειών τους με φυλλάδιο που έχει τίτλο ‘’Καλή θητεία με ψηλά το κεφάλι’’.
Επίσης καταγγέλλουμε ότι:
·         Στην περίπτωση της Σπάρτης στρατιωτικοί εκτός στρατοπέδου απειλούσαν πως «όσοι μοιράζουν έντυπο υλικό» θα απωθηθούν από ομάδα φαντάρων ενώ παράλληλα διέταξαν φαντάρους να φωτογραφίσουν τα πρόσωπα και να σημειώσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων των μελών του ΚΚΕ.

·         Στο Μεγάλο Πεύκο μάλιστα υπήρξε και η συνδρομή της αστυνομίας,  ενώ η διοίκηση  προχώρησε στην άκρως απαράδεκτη και προκλητική κίνηση να παρατάξει στρατιώτες εκτός στρατοπέδου, με σκοπό να κρατήσει σε απόσταση όσους μοίραζαν την ανακοίνωση.

Οι ευθύνες  της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΝΕΛ είναι βαρύτατες για όλα τα παραπάνω. Πρακτικές σαν αυτές μας φέρνουν στη μνήμη μαύρες σελίδες της ιστορίας και δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται!

Η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να είναι αποκλειστικά η υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας και όχι να αναλαμβάνουν ρόλους «αντιμετώπισης πλήθους» εκτός στρατοπέδων σύμφωνα με τις απαιτήσεις ΝΑΤΟ - ΕΕ, ούτε και να συμμετέχουν στους  πολεμικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών.

Καλούμε να πάρουν θέση για τα σοβαρότατα αυτά περιστατικά, όλα τα κόμματα καθώς και οι ενώσεις αποστράτων και εν ενεργεία στρατιωτικών, αλλά και των άλλων εργαζομένων και συνταξιούχων!

Όχι στη φίμωση των φαντάρων!
ΟΧΙ Στρατός στους δρόμους σε ρόλο κατασταλτικού μηχανισμού!

10/6/2017
Η γραμματεία της ΚΕΘΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.