Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Μείωση ωραρίου στις ΕΔ λόγω καύσωνα


Καύσωνας προ των πυλών με τις αναφορές των μετεωρολόγων να κάνουν λόγο για θερμοκρασίες έως και 45°C και τον κρατικό μηχανισμό να ετοιμάζεται για την αντιμετώπιση του καυτού τετραημέρου. 
Από τον σχεδιασμό αντιμετώπισης της έκτακτης αυτής κατάστασης δεν εξαιρούνται και οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες είναι έτοιμες να συνδράμουν όπου χρειαστεί και κυρίως στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, εξετάζεται και το ενδεχόμενο στις περιοχές όπου ο υδράργυρος θα ''χτυπήσει'' κόκκινο, να υπάρξει για αύριο Παρασκευή, μείωση του ωραρίου εργασίας, έτσι ώστε τα στελέχη να αποφύγουν να μετακινηθούν τις θερμές ώρες της ημέρας. 

Το μέτρο αυτό έχει εφαρμοσθεί και παλαιότερα και θεωρείται αναγκαίο σε ακραίες καιρικές καταστάσεις που η χώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.