Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επιβίβαση Καμμένου ως συγκυβερνήτη σε στρατιωτικό ελικόπτερο


Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, στην εκπομπή «Ακραίως» και στους δημοσιογράφους, Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο, στον ρ/σ ΣΚΑΙ 100.3, σχολιάζοντας το βίντεο με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο να επιβιβάζεται ως συγκυβερνήτης σε στρατιωτικό ελικόπτερο, έκανε λόγο για μια «ποινικώς κολάσιμη πράξη».
Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:







«Είδα το βίντεο και δεν το πίστευα. Ο κ. Πάνος Καμμένος κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη. Στο πιλοτήριο πολεμικού ελικοπτέρου δεν καθόμαστε για βόλτα. Εκεί κάθεται πιλότος, πτυχιούχος από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας, κανένας άλλος. Αυτή είναι μια ποινικώς κολάσιμη πράξη. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης είναι έκθετος. Ο κ. Αποστολάκης είναι σε αυτή τη θέση για να τηρεί τους νόμους. Με αυτή την πράξη του, ο κ. Καμμένος έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και υλικό του στρατού. Αν βλέπει  τον στρατό σαν παιχνίδι, λες και είναι τα τρενάκια που του αγόραζε ο πατέρας του, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ποιος νομίζει ότι είναι;».
Αναφορικά με την υπόθεση της συνομιλίας του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη για το ζήτημα του ''Noor 1'', ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι «δεν νοείται να μιλά εν ενεργεία Υπουργός με ισοβίτη».







«Έχετε ακούσει ποτέ εν ενεργεία Υπουργό να μιλάει με ισοβίτη στη φυλακή; Προφανώς, το θέμα θα φτάσει στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να καλύψουν αυτή την παράνομη πράξη. Δεν θα καταλήξει καλά αυτή η υπόθεση για τον κ. Καμμένο. Πείτε στον κ. Κοντονή ότι η τηλεφωνική κλήση στον ισοβίτη στη φυλακή, η συνομιλία με τον λιμενικό υπάλληλο που καθοδηγεί τον ισοβίτη τι πρέπει να πει και η άμεση εμπλοκή του Υπουργού σε μια εν εξελίξει δικαστική διαδικασία είναι βαριά ποινικά αδικήματα και εύχομαι να μην είναι και ο ίδιος μπλεγμένος. Μου κάνει εντύπωση η κάλυψη του κ. Κοντονή στον κ. Καμμένο. Ο Πρωθυπουργός έχει και αυτός ευθύνες αν συγκαλύψει τον Πάνο Καμμένο. Ο συγκαλύπτων σε ποινικά αδικήματα έχει και αυτός ποινικές ευθύνες».







Ερωτηθείς, τέλος, για το αν η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση μομφής για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «οι προτάσεις μομφής δεν ανακοινώνονται στο ραδιόφωνο, αλλά κατατίθενται στη Βουλή».



Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επιβίβαση Καμμένου ως συγκυβερνήτη σε στρατιωτικό ελικόπτερο
Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επιβίβαση Καμμένου ως συγκυβερνήτη σε στρατιωτικό ελικόπτερο
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEr4uRmKpV_pgmy4-4KjpEOg7VKS24EUFhVi95o2AIZkSKdDoRQFWXaUhO-runHFQF4NJvDU7wrmamVYHwnyIqudypYrpTglidY6YyLaD9F9tQUoJ51ubB01tjUGOfGc8hF9VlYhx1y-k/s640/kammenos-adonis708.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEr4uRmKpV_pgmy4-4KjpEOg7VKS24EUFhVi95o2AIZkSKdDoRQFWXaUhO-runHFQF4NJvDU7wrmamVYHwnyIqudypYrpTglidY6YyLaD9F9tQUoJ51ubB01tjUGOfGc8hF9VlYhx1y-k/s72-c/kammenos-adonis708.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/blog-post_226.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/blog-post_226.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy