Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Μνημόσυνο για τα αποβιώσαντα μέλη της ΕΑΑΣ Λάρισας


Μνημόσυνο στη μνήμη των αποβιωσάντων μελών της ΕΑΑΣ Λάρισας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην 1η Στρατιά.
Την τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Λάρισα, ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της ΕΑΑΣ και τελέσθηκε από τον Στρατιωτικό Ιερέα του σχηματισμού Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο  Σαμαρά.

Μετά το τέλος της τελετής προσφέρθηκε καφές στη θερινή ΛΑΦ του σχηματισμού.
Δείτε φωτό του kranosgr: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.