Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Αναρτήθηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (www.hcg.gr) η προκήρυξη YNANΠ / ΑΛΣ-ΕΛ. ΑΚΤ. /ΚΛΑΔΟΣ Β΄ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ/ ΔΕΚΝ Β΄  για την εισαγωγή σπουδαστών -στριών στις Α.Ε.Ν. ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, με την διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων ή / και απολυτηρίου τίτλου Λυκείου – ΤΕΕ, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών στις ΑΕΝ, όπως παρακάτω:1. Πρώτης Γενικής κατηγορίας: περιλαμβάνει υποψηφίους/ες συμμετέχοντες στις πανελλήνιες εξετάσεις με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών σε οποιαδήποτε σχολή ΑΕΝ είτε αυτοπροσώπως, είτε με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέχρι και 06/07/2017 ημέρα Πέμπτη.
2. Δεύτερης Γενικής κατηγορίας: περιλαμβάνει υποψηφίους/ες αποφοίτους Λυκείων και ΤΕΕ, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών σε οποιαδήποτε σχολή Α.Ε.Ν. είτε αυτοπροσώπως, είτε με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέχρι και την 10-08-2017 ημέρα Πέμπτη.3. Ο αριθμός των εισακτέων, η προέλευση των υποψηφίων, η κατανομή των θέσεων ανά τύπο και τομείς των Λυκείων και των ΤΕΕ καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίων συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών κατηγοριών καθορίζονται αναλυτικά στην προκήρυξη.
4. Η Υγειονομική Επιτροπή (Υ.Ε.Α.Ν.Ε.Θ.) Ηρακλείου συνεδριάζει κάθε Τετάρτη.
5.  Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να προσέρχονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου / Γραφείο Ναυτολογίας από την Τετάρτη 14/06/2017 και κάθε Τετάρτη, κατόπιν ραντεβού στο τηλ: 2813-406930, προσκομίζοντας απαραίτητα μια ακτινογραφία θώρακος από κρατικό νοσοκομείο με επικολλημένη τη φωτογραφία τους και την αντίστοιχη γνωμάτευση, Α.Δ.Τ., μια επιπλέον φωτογραφία και Διπλότυπο Δημοσίου Ταμείου 41,17 ευρώ (Κ.Α.Ε. 3741) και γυαλιά οράσεως.6. Καταληκτική ημερομηνία για τους υποψηφίους/ες της πρώτης γενικής κατηγορίας για την παραπομπή τους στην ΥΕΑΝΕΘ Ηρακλείου είναι η Τετάρτη 05/07/2017, και της δεύτερης Γενικής κατηγορίας είναι η Τετάρτη 09/08/2017.
Για τυχόν διευκρινίσεις ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι /ες μπορούν να ενημερωθούν από την ΑΔΑ: Ψ4ΦΘ4653ΠΩ-ΜΑΦ, ή / και να προσέρχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Ναυτολογίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου (τηλ.:2813-406930) και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ ( http://www.hcg.gr ) ή https://eisaen.hcg.gr/static_eisaen/prokAEN1718.pdf  ή να καλούν στις Α.Ε.Ν. (τηλ. Α.Ε.Ν. Χανίων: 28210-89356).-Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.