Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Εν αναμονή λύσης στο πρόβλημα της συζύγου του Επαγγελματία Οπλίτη


Επικοινωνία είχαμε στο kranosgr, με τη σύζυγο του ΕΠΟΠ Λοχία ΠΖ, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο δημόσια εξέθεσε μέσα από το ιστολόγιό μας (ΕΔΩ) προκειμένου να γίνει γνωστό στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.


Όπως μας ανέφερε η ίδια δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα  και θα ήθελε να δώσει τις όποιες πληροφορίες της ζητηθούν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας ή στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, γι' αυτό και τα στοιχεία επικοινωνίας της βρίσκονται στη διάθεσή του kranosgr.


Βέβαια από την επιστολή την οποία δημοσιεύσαμε αποφασίσαμε όπως αφαιρέσουμε τα ονόματα των πόλεων και του νησιού που βρίσκεται η μονάδα που υπηρετεί ο σύζυγός της, στην οποία παραμένουν και φέτος, τα οποία μαζί με το τηλέφωνό της θα δοθούν από τη στιγμή που υπάρχει η έγκρισή της εφόσον ζητηθούν στο ΓΕΣ. 
Ας ελπίσουμε ότι τόσο ο Πάνος Καμμένος καθώς και ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας μαζί με τον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή θα δουν με προσοχή και θα εξετάσουν και την συγκεκριμένη περίπτωση, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι βρίσκονται κοντά στο προσωπικό το οποίο στηρίζουν. Υ.Γ. Επειδή τη συγκεκριμένη επιστολή θα τη δείτε να έχει αναρτηθεί αυτούσια από το kranosgr σε ιστολόγια (με την αφαίρεση των ονομάτων πόλεων και νησιού που κάναμε εμείς κλπ) με την επισήμανση ότι τους έχει σταλεί από τη σύζυγο του Επαγγελματία Οπλίτη, μπορείτε ως αναγνώστες και προκειμένου να κρίνετε την αξιοπιστία του καθενός, να θέσετε στον καθένα που γράφει ότι του έχει σταλεί και την έχει αναρτήσει τα εξής ερωτήματα. Σε ποιο νησί υπηρετεί αυτά τα χρόνια ο σύζυγος της κυρίας; Για ποιο μέρος της Ελλάδος ζήτησαν μετάθεση; Ποια είναι η πόλη της Βορείου Ελλάδος που βρίσκεται ο γιατρός που την παρακολουθεί και το σημαντικότερο γνωρίζουν το τηλέφωνο επικοινωνίας και έχουν την έγκρισή της να το παραχωρήσουν στο Υπουργείο Άμυνας και στο ΓΕΣ για επικοινωνία μαζί της εφόσον ζητηθεί, γιατί όπως η ίδια τονίζει η επιστολή εστάλη μόνο στο kranosgr.


Όσον αφορά τη δική μας πλευρά αποφασίσαμε ως νόμιμη επιχείρηση, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση να λειτουργήσουμε με βάση τα όσα η δικαιοσύνη ορίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.