Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Μία ξεχωριστή στιγμή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη ΣΣΕ
Μία ξεχωριστή, ας μας επιτραπεί η έκφραση, «προσωπική», στιγμή υπήρξε η χθεσινή απονομή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο των πτυχίων στους απόφοιτους σπουδαστές της 5ης εκπαιδευτικής σειράς του «Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμορφώσεως» (ΙΔΕ), που φέρει την τιμητική επωνυμία «Έφεδρος Λοχαγός Λορέτζος Μαβίλης», στη διάρκεια ειδικής τελετής, που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).Και αυτό γιατί μεταξύ των πτυχιούχων που έλαβαν τα πτυχία τους και μάλιστα σε πολύ καλή σειρά ήταν ο συνταγματάρχης (ΠΖ) Θεοχάρης Δημάκος, εξαιρετικός αξιωματικός των Καταδρομών (και …ΟΥΚάς), ο οποίος είναι ο Υπασπιστής Στρατού Ξηράς του …Προέδρου!
Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και εκπρόσωποι των Αρχηγών ΓΕΝ και ΓΕΑ οι οποίοι απουσίαζαν σε αποστολές στο εξωτερικό, ο επικεφαλής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γρηγόρης Πρεζεράκος, η ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων.Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα επιμορφώσεως, διάρκειας περίπου οκτώ μηνών, διοργανώνεται από το ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με το ΙΔΕ με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων των συμμετεχόντων σε θέματα τρέχουσας διεθνούς πολιτικής και οικονομίας και παρέχεται δωρεάν στις Ένοπλες Δυνάμεις από το ΙΧΕ, με επικεφαλής τον καθηγητή Αριστείδη Γιαπαλή.Φέτος, με την 5η εκπαιδευτική σειρά του ΙΧΕ αποφοίτησαν συνολικώς 36 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, από τους οποίους 17 ήταν του Στρατού Ξηράς, 5 του Πολεμικού Ναυτικού, 5 της Πολεμικής Αεροπορίας 6 της Ελληνικής Αστυνομίας, 2 του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή και 1 του Πυροσβεστικού Σώματος.


Λ.Σ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.