Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Εκπτώσεις στους σπουδαστές της ΣΜΥ προτείνει η Ομοσπονδία ΕΒΕ ΤρικάλωνΗ Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων και η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών πήραν την πρωτοβουλία να συνάψουν ένα είδος συνεργασίας μεταξύ τους, στο βαθμό που μπορεί να γίνει εφικτή, ώστε τους δύσκολους αυτούς καιρούς που βιώνουμε όλοι, να ελαφρύνουν οικονομικά τους σπουδαστές της ΣΜΥ, τις οικογένειες των στρατιωτικών, καθώς και το πολιτικό προσωπικό που βρίσκονται στην πόλη μας.Η ΣΜΥ από το 1975, που εγκαταστάθηκε στην πόλη μας, επιτελεί σημαντικό έργο ζωτικής σημασίας για όλους μας.Σήμερα, με το αξιόλογο ιστορικό παρελθόν της και την πολύτιμη προσφορά της κατέχει επάξια μια αξιοζήλευτη θέση στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.  Δεκάδες σπουδαστές κάθε χρόνο επιλέγουν τη συγκεκριμένη στρατιωτική σχολή για την επαγγελματική τους πορεία και καταξίωση.  Αυτό δίνει μια μεγάλη οικονομική ανάσα στην τοπική μας κοινωνία, γιατί λόγω της διαμονής τους, ένα σημαντικό μέρος χρημάτων μένει στην πόλη μας.


Για το λόγο αυτό, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων προτείνει στους  επαγγελματίες και  εμπόρους, που έχουν σχέση με την ένδυση, την υπόδηση, τον επισιτισμό, τη φωτογραφία, το ΤΑΞΙ, το κουρείο – κομμωτήριο και γενικά με όλους σχεδόν τους κλάδους, που ανήκουν στην Ομοσπονδία, να προσφέρουν σε κάθε σπουδαστή της ΣΜΥ, στις οικογένειες των στρατιωτικών που ζούνε στην πόλη μας, καθώς και στο πολιτικό προσωπικό, μία έκπτωση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρει ο κάθε κλάδος και στο βαθμό που μπορεί ο κάθε συνάδελφος,επιδεικνύοντας οι ενδιαφερόμενοι την στρατιωτική τους ταυτότητα.
Η παραπάνω πρωτοβουλία είναι μία κίνηση, που έχει σκοπό να βοηθήσει τους νέους σπουδαστές που επέλεξαν τη ΣΜΥ και κατά συνέπεια την πόλη μας, για τις σπουδές τους.  Η Ομοσπονδία μας και το ανώτερο επιτελείο της ΣΜΥ πιστεύουν, ότι αυτή η κίνηση θα αξιοποιηθεί άμεσα από όλους και θα δώσει μια ανάσα στα παιδιά που σπουδάζουν στη ΣΜΥ, καθώς και στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που κατοικούν στην πόλη μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.