Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Ανεχώρησε η τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου από το ΝΙΜΤΣ

Μέσα σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης, το απόγευμα της 25ης Ιουνίου, μετά τον Παρακλητικό Κανόνα του Αγίου Παρθενίου, ο Στρατιωτικός Ιερέας του Ναού π. Αθανάσιος Γεωργόπουλος, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού Ταξχο (ΥΙ) κ. Γιαννακό Γεώργιο, κατευόδωσαν την χαριτόβρυτο και θαυματουργό τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου για την Ιερά Μονή Μακρυμάλλης όπου και θησαυρίζεται.
Η τιμία Κάρα είχε τεθεί προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου ΝΙΜΤΣ, από το απόγευμα της 23ης Ιουνίου, προσφέροντας μια πνευματική ανάταση στο Διοικητικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.