Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Ανοικτή επιστολή Τσουκαράκη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη

Με ανοικτή επιστολή και ανανέωση της πρόσκλησης για δημόσιο διάλογο, απαντά ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης σ΄ όσα φέρεται να ΄χει πει σε ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας Άδωνις Γεωργιάδης.
Το κείμενο της επιστολής Τσουκαράκη:
Ανοικτή επιστολή – πρόσκληση

του Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) Ανέστη Τσουκαράκη, Προέδρου της Π.Ο.Ε.Σ.
προς τον Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ
Αξιότιμε κε Τομεάρχα.
Κοινοί γνωστοί μας, με πληροφόρησαν ότι σε ομιλία σας σε κομματικό σας ακροατήριο, πολλές φορές ακούστηκε από το στόμα σας το επίθετό μου και ο όρος «συνδικαλισμός».
Παρότι δεν είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω και προφανώς να το αποδεχτώ, εν τούτοις εάν πράγματι συμβαίνει, με τιμά ιδιαιτέρως η εμμονή σας να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου, γεγονός που σημαίνει ότι είμαι η πρώτη σας σκέψη το πρωί και η τελευταία σας το βράδυ. Και αυτό δεν είναι κατ΄ ανάγκη κακό.
Ωστόσο, κάποιοι προφανώς εξακολουθούν να κοιτάνε το δέντρο και όχι το δάσος. Εσείς, και αυτό με χαροποιεί αφάνταστα, φαίνεται ότι αποδέχεστε πλέον, μετά από τόσα χρόνια διώξεων, το συνδικαλισμό στο στράτευμα. Εάν αυτό δεν είναι επιτυχία, τι μπορεί να είναι επιτυχία. Όσο για τα άλλα, λίγο υπομονή και θα γίνουν όλα. Ας εξακολουθήσουν κάποιοι να βλέπουν το δέντρο.

Κλείνοντας, ανανεώνω τη δημόσια πρόσκλησή μου για την τοποθέτησή σας, προκειμένου να μας γνωρίσετε σε ποιο στρατιωτικό αναφέρεστε, ο οποίος όπως διατείνεστε είπε τον πρώην πρωθυπουργό της Χώρας, Αντώνη Σαμαρά, προδότη. Τι φοβάστε και δεν τον αποκαλύπτετε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.